Arotuli

T:mi Arotuli järjestää luontoretkiä sekä muita ohjelmia kaikkina vuodenaikoina. Ohjelmat toteutetaan asiakkaan toivomassa paikassa sekä  toivottuna ajankohtana. Tapahtumat räätälöidään tapauskohtaisesti.

Aurora Nuuksio & Green Window Oy

Tunnelmalliset kokous- ja juhlapalvelut sekä -tilat suoraan Nuuksion kansallispuiston mailla yli 15 vuoden kokemuksella! Palveluihimme kuuluvat 6 eri kokous- ja juhlatilan lisäksi majoitus, vuokrahuvila/mökki, metsäravintola Aurora Nuuksio, catering, rantasaunat, savusauna, palju, perinteinen hirsikota, ohjelmat ja opastukset. Myös Swinghill Cafe laskettelumäen kupeessa Nuuksiossa. Tervetuloa!

Elämystorppa

Tarjoamme monipuoliset ohjelmapalvelut työporukan tiimipäiviin, kokoustapahtumiin sekä virkistyspäiviin. Luonnossa liikkuminen antaa ylimääräistä energiaa kiireiseenkin työarkeen. Suunnittelemme päivän vastaamaan juuri sinun tiimisi tarpeita; tilaisuus voi olla souturetki, vauhdikas joukkuekisa luonnossa tai rento saunailta nuotion äärellä. Nuuksion lautturi seilaa kesäisin Haltiasta Nuuksion kansallispuistoon, suurempi ryhmä voi nauttia matkasta kirkkoveneellä. Uutuutena Metsäpakopeli: Jännittävä Escape room-hengessä tehty pakopeli Suomen luonnossa.

Erä-Atlas

Hyvinvointia luonnosta. Tarvitsetteko tyhy- tai virkistyspäivään, kokouspäivään, polttareihin tai luontosynttäreihin ohjelmaa? Erä-Atlas tarjoaa erilaisille ryhmille elämyksiä ja aktiviteetteja luonnossa. Ohjelmamme sisältävät yhdessä tekemistä ja kokemista, luonnossa liikkumista ja ulkoilusta nauttimista, ilman kiirettä ja suorittamista. Lähde ulos kanssamme nauttimaan Nuuksion kansallispuiston ja järviylängön maisemista. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällesi elämyksellinen päivä.

Eventure / Yli-Takkulan tila

Eventuren monipuoliset elämyspalvelut auttavat sinua onnistumaan, kun tehtävänäsi on järjestää henkilöstön virkistys- tai kokouspäivä, asiakastilaisuus tai tiimiohjelmaa. Idyllisellä Yli-Takkulan tilallamme Nuuksion kansallispuiston rajalla, 27 km Helsingistä, onnistuvat myös häät ja juhlatkin. Tunnelmalliset tilat, monipuoliset aktiviteetit sekä herkulliset ruokailut. Kaikki aktiviteettimme ovat toteutettavissa Yli-Takkulan tilalla sekä eri paikoissa Uudenmaan alueella. Tutustu palveluihimme videolla

Feel The Nature

Feel The Nature -retket on suomalaiseen luontoon erikoistunut ohjelmapalveluyritys ja matkanjärjestäjä. Järjestämme yksittäisille matkailijoille tarkoitettuja takuulähtöjä Nuuksioon sekä yksityisretkiä pienryhmille. Retket sisältävät kuljetuksen Helsingistä. Kesällä ohjelmassamme on mm. melontaseikkailu Nuuksion erämaajärvillä ja marja- ja sieniretket. Talvella kuljemme Nuuksiossa patikoiden ja lumikenkäillen. Tunturi-Lapin maisemissa järjestämme opastettuja vaelluksia ja aktiviteettiviikkoja.

FoRestFul – Lataudu Luonnosta

Lataudu luonnosta -sloganimme mukaisesti toimintamme painottuu luonnosta sekä keholle että mielelle saatavaan hyvinvointiin. Tarjoamme mm. fatbike -retkiä, Metsämieliretkiä (metsämindfulness), puu- ja Pökkelöjoogaa®, patikkaretkiä, villiyrttiretkiä, sieniretkiä sekä luontohyvinvointiluentoja. Näiden lisäksi ohjelmistoomme kuuluu myös esim. tiimipelailut ja lumikenkäilyretket. Ja mikäs sen parempaa kuin istahtaa vielä retken päätteeksi nuotiolle nokipannukahveille, kuuman keiton ääreen tai vaikka lettukesteille!

Valitse valmiista tuotepaketeistamme teidän ryhmälle sopiva ohjelma tai räätälöimme teille oman kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti!

Hawkhill

Hawkhill on perheyritys, jonka upeissa moderneissa kelohuviloissa ja perinteisissä hirsimökeissä majoittuvat sekä vapaa-ajan matkustajat että yritysasiakkaat. Kauttamme tilaat näppärästi myös tarvitsemasi kokous- ja ohjelmapalvelut. Sijaitsemme lammen rannalla, Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Kaikki huvilat ja mökit ovat hyvin varustellut ja niissä on oma sauna, vene ja ranta. Helsingin keskustasta meille ajaa n. 45 minuutissa.

Tervetuloa nauttimaan mökkeilystä!

Honkalintu Oy Door to the Events

Honkalintu toteuttaa monipuolisia luontoelämyksiä pienille ja suurille ryhmille varaamassanne kokouspaikassa Etelä-Suomen alueella. Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilma elämykselle pääkaupunkiseudun tuntumassa. Suomen Luontokeskus Haltia ympäristöineen toimii myös monipuolisena tukikohtana elämyksellisille luonto-ohjelmillemme.

Honkalinnun tapahtumissa noudatamme ohjelmapalvelualalle laadittuja turvaohjeita sekä vastuullisen ja kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme.
Avaa ovi elämyksille ammattitaitoisten Honkalinnun oppaiden opastamana.

Hotelli Nuuksio

Hotelli Nuuksio tarjoaa monipuoliset ja virikkeelliset tilat 6-200 henkilön kokoukselle, tilaisuudelle ja juhlalle. Tarjolla on ravintola-, majoitus- kokous-, ohjelma- ja vapaa-ajan palvelut.

Hotellista pääsee suoraan ulkoilemaan Nuuksion kansallispuistoon. Hotellin pihaan tulee Espoon bussi 238T tai 238KT Leppävaarasta. Helsingin keskustaan on 32 km. Alueella on reilusti ilmaisia parkkipaikkoja ja alueelle pääsee turvallisesti helikopterilla. Alueella on Tesla-autojen latauspiste.

Kaikuva

Kaikuva.fi on Nuuksio alueen ensimmäisiä ohjelmapalveluyrittäjiä vuodesta 1993. Vuosien varrella sadat yritykset ja yksityiset ovat käyttäneet Maakuntien Parhaat laatukriteerit täyttävää yritystämme. Olemme Facebookissa Nuuksio Hostel and Camping ja instagramissa sekä Skype että Twitter ovat myöskin tuttuja. Kun haluat laatua ja kodinomaista tunnelmaa  ja ripauksen seikkailua Kaikuva ja Nuuksio Hostel on vastaus! Omistaja Kai Pihlström viihdyttämässä teitä sekä asiakkaitanne!

Moose Activities

Virkistyspäivä, kokous, tiimipalaveri, asiakastilaisuus, tyhy-päivä? Vai ihan vain hauskanpitoa? Moose Activities toteuttaa erikokoisille ryhmille luonnollisia elämyksiä vesillä, metsissä ja kulttuuriympäristöissä. Luvassa on reipasta seikkailua, hauskaa kisailua, mukavaa liikuntaa, luonnosta nauttimista ja yhdessä tekemistä. Oppainanne toimivat koulutetut ammattilaiset, jotka takaavat teille mukavan ja turvallisen tapahtuman. Tulemme sinne, missä te tarvitsette toimivaa ohjelmaa.

Nuuksio Bikepark – Swinghill

Nuuksio bikepark on elokuussa 2018 avattu harrastuspaikka kaikille hissipyöräilyn ystäville. Swinghillin rinteille on tehty reittejä mahdollisimman laajalle käyttäjäkunnalle, jotta entistä useampi pääsisi nauttimaan enduro- ja alamäkipyöräilyn riemuista.

Helppojen reittien ja ylös vetävän hissin lisäksi kokeilukynnystä madaltaa myös välinevuokraamo. Omaa pyörää tai muita varusteita ei Swinghillissä välttämättä tarvita.

Nuuksion Taika-Luonnon lumoa ja hyvää oloa

Irrottaudu arjesta, virkisty ja rentoudu. Villa Paratiisissa järven rannalla voit järjestää 15 henkilön virkistys-, kokous- tai juhlapäivän ja majoittua. Nuuksion Wäinölässä metsä siimeksessä voit järjestää 45 henkilön tapahtuma- tai juhlapäivän.

Nauti luonnon antimista ja herkuttele villiruualla, kulje Nuuksion ikimetsissä, nauti erämaajärvien tunnelmasta ja matkusta menneeseen kansanperinneohjelmien myötä.

Ravintola Haltia

Luonnonläheinen Ravintola Haltia sijaitsee Espoossa, Suomen Luontokeskus Haltiassa ja sen upeat maisemaikkunat avautuvat kansallispuiston maisemiin Nuuksion Pitkäjärvelle. Keväästä pitkälle syksyyn avoinna oleva 70-paikkainen terassimme tarjoaa ihanteellisen lounasympäristön tai kahvihetken, jollaisesta kaupungissa voi vain haaveilla.

Sea & Mountain Adventures

Kokous-, majoitus-, ruoka- ja luonto-ohjelmapalvelut sekä Suomen eteläisin poropuisto Nuuksiossa. Hirsihuvilamme Karhunpesä ja Safaritalo Nuuksiossa ja Villa Kotkankallio Porkkalassa tarjoavat viihtyisät puitteet kokous- ja virkistyspäivän viettoon. Ekologinen majoitusmahdollisuus päremajassa Nuuksion poropuistossa, ruokailut tunnelmallisen kodan nuotiotulilla, saunominen ja rentoutuminen porealtaassa.  Tervetuloa nauttimaan luonnon lumosta Nuuksioon ja Porkkalaan!

Solvallan Urheiluopisto

Solvallan urheiluopisto tarjoaa mahdollisuuden manipuoliseen liikuntaan ja rentoutumiseen luonnonkauniissa ympäristössä. Meillä riittää tekemistä sekä kesäisin että talvisin, sekä suuremmille että pienemmille ryhmille ja yksityishenkilöille. Aktiviteettivalikoimastamme löytyy sekä sisä- että ulkoliikuntaa. Tule nauttimaan liikunnan ilosta, nauttimaan luonnosta ja rentoutumisesta rantasaunoissa ja mäntykotassa, tai majoittautumaan Nuuksion kansallispuiston tuntumassa.

Haltia – anna luonnon koskettaa!

Suomen luontokeskus Haltia on moderni näyttely- ja tapahtumakeskus Nuuksion kansallispuiston kupeessa, jossa saat aidon elämyksen koko Suomen luonnosta. Haltian luontonäyttelyissä pääset kansallispuistojemme mahtaviin maisemiin ja luontopääkaupungin luontokohteisiin. Tarjoamme myös elämykselliset puitteet erilaisille tilaisuuksille ja tapahtumille.

Haluamme tarjota kävijöillemme koskettavia luontoelämyksiä, innostaa lähtemään retkelle Suomen luontoon ja tukea luontosuhteen syventymistä.

Natura Viva – lähde seikkailulle Nuuksion kansallispuistoon kanssamme!

Natura Viva tarjoaa laadukkaita ulkoiluaktiviteetteja ja välinevuokrausta Nuuksion kansallispuistossa Haukkalammella. Haukkalammella toimii myös kahvilamme Cafe Silva sekä Haukanpesän sauna. Meiltä voit myös vuokrata Oravankolon ja Tikankolon eräkämppiä, jotka sijaitsevat kansallispuistossa.