Hawkhill

Hawkhillin upeita hirsihuviloita voi varata myös päiväksi tai illaksi. Kaikissa kuudessa järvenranta huvilassa ja mökissä on oma sauna. Kokous- tai virkistyspäivän voi päättää saunomalla ja pulahtamalla virkistävään lampeen. Talvella kolmessa kelohuvilassa on mahdollisuus myös avantouintiin. Kauttamme kokous-, ohjelma- ja pitopalvelut sekä valmiit saunapaketit. Alle 2 vrk varaukset info@hawkhill.fi sähköpostin kautta. Tervetuloa rantasaunaan Nuuksioon!

Nuuksion Taika

Rentoudu Villa Paratiisin puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä, nautiskele lämminvesi-paljussa ja virkisty järven viileydessä, talvella avannossa. Saunatiloja vuokrataan enintään 15 henkilön ryhmälle. Kauttamme järjestyvät myös tarjoilut, mm. tulilla valmistettua villiruokaa, joka voidaan tarjoilla rantanuotiolla, huvilassa tai saunan katetulla terassilla, jonne ilta-aurinko paistaa.

Eventure / Yli-Takkulan tila

Yli-Takkulan tilan hirsirunkoinen puulämmitteinen pihasauna tarjoaa lempeät löylyt, jotka rentouttavat kehon ja mielen esim. aktiviteettien tai kokouspäivän päätteeksi. Lämpökäsitelty lehmus luo tunnelmaa löylytilaan. Ylälauteille mahtuu 9 henkilöä löylyttelemään. Saunan terassi tarjoa tilaa virkistymiselle löylyjen välissä ja puulämmitteisessä paljussa rentoutuu koko keho. Vaatteiden vaihto sekä peseytyminen tapahtuvat tunnelmallisessa Villa Takkulassa. Tutustu tiloihin katsomalla esittelyvideo.

Sea & Mountain Adventures

Rentoudu Karhunpesän puulämmitteisen saunan löylyissä ja ulkoporealtaan pyörteissä kansallispuiston upeissa maisemissa. Safaritalon InipiSPA kotakylpylän puulämmitteinen sauna ja lämminvesipaljut nuotiotulen äärellä tarjoaa elämyksellisen saunakokemuksen isommillekin ryhmille. Pulahdus metsälammessa antaa voimia uusiin haasteisiin. Villa Kotkankallion ylellisellä saunaosastolla on kaksi saunaa, uima-allas, poreammeet ja viihtyisä vilvoittelutila. Ruoka- ja juomatarjoilut järjestyvät kauttamme.

Haukanpesän sauna – Natura Viva

Varaa sauna Nuuksion kansallispuistossa. Natura Vivan Haukanpesän sauna on varattavissa ympäri vuoden Nuuksion Haukkalammen rannalla. Perinteiseen puusaunaan mahtuu yhdellä kerralla kuusi saunojaa. Saunan yhteydessä on myös takkahuone, jossa on pöytä ja tuolit 12 hengelle sekä screeni. Takkahuone soveltuukin myös kokoustilaksi. Myös sekä Oravankolon että Tikankolon eräkämpillä on sauna.

Kaikuva

Kaikuva tarjoaa 24 vuoden kokemuksella erilaisia saunakokemuksia ympäri Etelä-Suomea. Kodinomaisista saunoista suuriin ja pieniin telttasaunoihin unohtamatta savusaunoja! Saunakokemus voidaan yhdistää tapahtumanne osaksi tai vain saunoa perinteisesti hieronnan ja jalkojen yrttikylpyjen luodessa rentouttavan tunnelman. Nuuksio Hostel tulee tarjoamaan 15 hengen telttasaunan lämminvesipaljuineen kesällä 2017. Se on  kokemus ulkomaalaisille jota ei heti unohdeta<3 Suunnitellaan yhdessä kaikuva.fi

Hotelli Nuuksio

Allasosastolla on saunat, pesu- ja pukutilat miehille ja naisille, 16 metrin uima-allas ja 8 hengen poreallas. Saunan vieressä on kaksi takkatilaa yhdessäoloon ja ruokailuun. Saunat vuokrattavissa yhdessä / erikseen.

Siikajärven rannalla on kaksi rantasaunaa puku- ja pesutiloineen. Laiturilta tai hiekkarannalta pääsee uimaan ja talvella pulahtamaan avantoon. Saunoja vuokrataan yhdessä / erikseen. Rantakabinetissa on tilaa noin 20 hengen ryhmälle. Nuuksion Tuvasta tarjoilut saunoille.

Solvallan Rantasaunat

Tule rentoutumaan Nuuksion pitkäjärven kauniista maisemista Solvallan rantasaunoihin! Solvallan urheiluopistolla on kaksi rantasaunaa. Pienempään mahtuu n. 6 hlöä ja suurempaan n. 15 hlöä kerrallaan. Molemmista saunatiloista löytyy oleskeluhuone ja terassi, missä voi virvoittua saunasessioiden välissä. Saunojen yhteydessä on suihkutilat, uimaranta ja laituri. Saunatiloista löytyy myös jääkaappi, takka, pöytä ja tuolit.  Varaukset ja tiedustelut: solvalla@folkhalsan.fi

Haltian sauna

Haltialla on lämmin sydän, Saivon sauna. Sen lauteille kelpaa istahtaa kokouksen, tiimipäivän, luontoretken tai vaikka pressimatkan päätteeksi. Saunomisen lomassa voi istuskella Saivon takkatilassa ihastelemassa Nuuksion Pitkäjärven maisemaa. Jos jäähyttelemään haluaa, niin Haltian Saivosta pääsee suoraan myös Haltian alakerran pitkälle terassille.

Nuuksion Pohjoinen Portti

Rantasauna rauhallisella sijainnilla Salmijärven rannalla Nuuksion Pohjoisella Portilla. Saunaan mahtuu halutusta väljyydestä riippuen nelisen ihmistä kerralla. Saunatuvalla istuu jopa tusina. Pukuhuoneessa ja terassilla mukavan väljää oleskelu- ja vilvoittelutilaa. Catering-mahdollisuus ja anniskelu tilauksesta.

Aurora Nuuksio & Green Window Oy

Rantasaunat & savusauna Nuuksion kansallispuistossa

Perinteinen savusauna, puulämmitteinen sauna ja 2 sähkösaunaa sekä palju kauniin järven rannalla! Saunamme sijaitsevat aivan veden rajassa. Voit yhdistää saunomiseen kaikki tarvitsemasi palvelut: kokous- ja juhlatilat ja -palvelut, majoitus, ruokailut, catering, retket, opastukset ja ohjelmapalvelut.

Tervetuloa rentoutumaan!