Hawkhill

Hawkhillin upeita hirsihuviloita voi varata myös päiväksi tai illaksi. Kaikissa kuudessa järvenranta huvilassa ja mökissä on oma sauna. Kokous- tai virkistyspäivän voi päättää saunomalla ja pulahtamalla virkistävään lampeen. Talvella kolmessa kelohuvilassa on mahdollisuus myös avantouintiin. Kauttamme kokous-, ohjelma- ja pitopalvelut sekä valmiit saunapaketit. Alle 2 vrk varaukset info@hawkhill.fi sähköpostin kautta. Tervetuloa rantasaunaan Nuuksioon!

Nuuksion Taika

Rentoudu Villa Paratiisin puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä, nautiskele lämminvesi-paljussa ja virkisty järven viileydessä, talvella avannossa. Saunatilat on remontoitu vuonna 2016, tiloissa on nyt metsän taikaa ja luonnon lumoa. Saunatiloja vuokrataan enintään 15 henkilön ryhmälle. Kauttamme järjestyvät myös tarjoilut, mm. tulilla valmistettua villiruokaa, joka voidaan tarjoilla rantanuotiolla, huvilassa tai saunan katetulla terassilla, jonne ilta-aurinko paistaa.

Eventure

Yli-Takkulan tilan vanha hirsirunkoinen puulämmitteinen pihasauna on remontoitu 2016 uuteen uskoon. Lempeät löylyt rentouttavat kehon ja mielen esim. aktiviteettien tai kokouspäivän päätteeksi. Lämpökäsitelty lehmus luo tunnelmaa löylytilaan. Ylälauteille mahtuu 9 henkilöä löylyttelemään. Vaatteiden vaihto sekä peseytyminen tapahtuvat tunnelmallisessa Takkulan Tuvassa, jossa on mukavat tilat vaatteiden vaihtoon, peseytymiseen, oleskeluun ja ruokailuun. Tutustu tiloihin katsomalla esittelyvideo.

Sea & Mountain Adventures

Rentoudu Karhunpesän puulämmitteisen saunan löylyissä ja ulkoporealtaan pyörteissä kansallispuiston upeissa maisemissa. Safaritalon InipiSPA kotakylpylän puulämmitteinen sauna ja lämminvesipaljut nuotiotulen äärellä tarjoaa elämyksellisen saunakokemuksen isommillekin ryhmille. Pulahdus metsälammessa antaa voimia uusiin haasteisiin. Villa Kotkankallion ylellisellä saunaosastolla on kaksi saunaa, uima-allas, poreammeet ja viihtyisä vilvoittelutila. Ruoka- ja juomatarjoilut järjestyvät kauttamme.

Kaikuva

Kaikuva tarjoaa 24 vuoden kokemuksella erilaisia saunakokemuksia ympäri Etelä-Suomea. Kodinomaisista saunoista suuriin ja pieniin telttasaunoihin unohtamatta savusaunoja! Saunakokemus voidaan yhdistää tapahtumanne osaksi tai vain saunoa perinteisesti hieronnan ja jalkojen yrttikylpyjen luodessa rentouttavan tunnelman. Nuuksio Hostel tulee tarjoamaan 15 hengen telttasaunan lämminvesipaljuineen kesällä 2017. Se on  kokemus ulkomaalaisille jota ei heti unohdeta<3 Suunnitellaan yhdessä kaikuva.fi

Hotelli Nuuksio

Allasosastolla on saunat, pesu- ja pukutilat miehille ja naisille, 16 metrin uima-allas ja 8 hengen poreallas. Saunan vieressä on kaksi takkatilaa yhdessäoloon ja ruokailuun. Saunat vuokrattavissa yhdessä / erikseen.

Siikajärven rannalla on kaksi rantasaunaa puku- ja pesutiloineen. Laiturilta tai hiekkarannalta pääsee uimaan ja talvella pulahtamaan avantoon. Saunoja vuokrataan yhdessä / erikseen. Rantakabinetissa on tilaa noin 20 hengen ryhmälle. Nuuksion Tuvasta tarjoilut saunoille.

Solvallan Rantasaunat

Tule rentoutumaan Nuuksion pitkäjärven kauniista maisemista Solvallan rantasaunoihin! Solvallan urheiluopistolla on kaksi rantasaunaa. Pienempään mahtuu n. 6 hlöä ja suurempaan n. 15 hlöä kerrallaan. Molemmista saunatiloista löytyy oleskeluhuone ja terassi, missä voi virvoittua saunasessioiden välissä. Saunojen yhteydessä on suihkutilat, uimaranta ja laituri. Saunatiloista löytyy myös jääkaappi, takka, pöytä ja tuolit.  Varaukset ja tiedustelut: solvalla@folkhalsan.fi

Aurora Nuuksio & Green Window Oy

Rantasaunat & savusauna Nuuksion kansallispuistossa

Perinteinen savusauna, puulämmitteinen sauna ja 2 sähkösaunaa sekä palju kauniin järven rannalla! Saunamme sijaitsevat aivan veden rajassa. Voit yhdistää saunomiseen kaikki tarvitsemasi palvelut: kokous- ja juhlatilat ja -palvelut, majoitus, ruokailut, catering, retket, opastukset ja ohjelmapalvelut.

Tervetuloa rentoutumaan!