Ravintola Haltia

Ravintola Haltian Luonto lautaselle –lounas saa inspiraationsa ja makunsa suomalaisesta luonnosta, itse kerätyistä villiyrteistä sekä luomu- ja lähiruuasta.

Lounaaseen mukana kulkee alkuruokapöytä, keitto, lämmin ruoka, leipävalikoima ja jälkiruoka ja kahvi/tee. Valikoimastamme löytyy aina myös kasvisvaihtoehto. Gluteeniton ja maidoton vaihtoehto on saatavilla.

Ravintola Haltiassa aina aukioloaikoina saatavilla luomukahvia ja teetä, itse leivottuja tuoreita leivonnaisia ​​ja virvokkeita. Voit myös hakea meiltä eväät mukaan metsäretkelle.

10 hengen ja sitä suuremmille ryhmille suositellaan pöytävarausta aina etukäteen. Kysy myös ulkoista ryhmämenua!

Eventure / Yli-Takkulan tila

Yli-Takkulan keittiössä valmistuvat ihanat ruoat tilaisuuksiinne. Löydät menuiltamme lähi- ja luomutuotteita, Suomalaista kalaa ja riistaa sekä vuodenajan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan myös sieniä, villikasveja ja -yrttejä. Tunnelmallisia ruokailuja Villa Takkulassa, Kodassa, Navetan ylisillä sekä suurella terassillamme. Tutustu tiloihin katsomalla esittelyvideo.

Finland Naturally Experiences

Koe luonnon, ruuan ja juoman yhdistelmä uudella tavalla. Wine in the Woods yhdistää ainutlaatuisella tavalla suomalaisen metsän ja laadukkaat viinit. Valitse havu- tai lehtimetsän välillä ja pääset makujen ja tuoksujen matkalle luonnon syliin. Tastingin päälle voimme tarjoilla ryhmille neljän ruokalajin luonnosta inspiraationsa ja monet raaka-aineensa saavan ateriaelämyksen.

Nuuksion Pohjoinen Portti

Pirtin kahvilassa ja tilausravintolassa valmistamme itse laadukkaista ja läheltä hankituista raaka-aineista terveellistä, rehellistä ja herkullista ruokaa. Pirtti tarjoilee ruokaa ja kahvia aina viikonloppuisin, arkisin avoinna tilauksesta. Ryhmille voimme kattaa myös rantasaunalle tai järjestää ruokaelämyksen kokonaan maastossa.

Nuuksion Taika

Nauti luonnon antimista ja anna villiruuan villitä; kalaa, riistaa, metsäsieniä, villiyrttejä ja marjoja. Juo nokipannukahvit ja paista letut ja makkarat nuotiolla.

Kauttamme järjestyy tarjoilut omissa tiloissamme Villa Paratiisissa ja Wäinölässä sekä Nuuksion  nuotiopaikoilla, mm. Haltiassa.

Kaikuva

Kaikuva ja Nuuksio Hostel rakentaa ruokailusta kokonaisuuden, missä ei unohdeta muiden aistien elämyksiä. Musiikki soi taustalla, jos sitä halutaan ( omistaja soittaa) ja kattaukset ovat olosuhteiden mukaisia kartanomiljöistä maastoruokiin. Tarvittaessa tulemme telttakeittiöllämme loihtimaan ruokaa jopa 500 henkilölle minne vain Etelä-Suomessa. Vuokraamme  maastoruokailuvälineitä aina 200 henkilölle asti kattiloista ja isoista vokkipannuista lähtien. Sukuni perinteet velvoittavat <3

Sea & Mountain Adventures

Herkulliset ruokatarjoilut mökille ja maastoon valmistuvat omasta Safaritalon keittiöstämme kauden tuoreista raaka-aineista. Menuissamme korostuvat sekä riista että perinteinen suomalainen keittiö. White Reindeer kotaravintolassa voit tunnelmallisen nuotioruokailun lisäksi tutustua myös kesyihin poroihimme. Karhunpesän huvilassa on pieni keittiö omatoimiseen ruoan valmistukseen ja omat juomat ovat sallittuja. Muihin tiloihimme juomat järjestyvät kauttamme anniskeluoikeuksin.

Honkalintu

Eräruokailut ja eräkokkikurssit

Suomen luonto tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Nauti niistä kokous- ja koulutuspäivien lomassa, hyvien ystävien kesken tai ulkomaalaisten yritysvieraittesi kanssa. Honkalinnun kolme siirrettävää isoa lapinkotaa mahdollistavat upean ruokailuhetken jopa 200 hengen ryhmille.

Tervetuloa nauttimaan Honkalinnun eräkokin herkullisista kokonaisuuksista omana ohjelmanaan tai osana muuta tapahtumaa.

Hotelli Nuuksio

Puhtaan luonnon inspiroimana keittiössämme taiotaan ruoat herkuttelijoille. Ruuan valmistuksessa käytämme mahdollisuuksien mukaan mm. lähi- ja luomuruokatoimijoita.

Hotellissa palvelee Nuuksion Tupa, aulabaari ja kesäisin terassi. Tuvasta voi tilata tarjoilut sisätiloihin (salit, takkahuoneet), ulkotiloihin (kota, grilli, laavu) ja rantasaunan rantakabinettiin sekä eväspaketit maastoon. Aamiainen, lounas ja päivällinen on (buffet) joka päivä. Aulabaarista saa juotavan lisäksi pientä syötävää.

Aurora Nuuksio & Green Window Oy

Tilausravintola, catering & eräkokkailut

Metsäravintola Aurora Nuuksiossa järjestät maistuvat ruokailut yksityistilaisuutena suoraan Nuuksion kansallispuistossa!  Suunnitellaan yhdessä tilaisuuteenne sopiva menu, erikoisuuksiamme ovat Nuuksion sienet, paikanpäällä loimutetut & savustetut kalat ja lihat, sekä villiyrtit ja marjat. Catering järjestyy kaikkiin tiloihimme (5 Nuuksion kansallispuistossa &  Cafe Swinghill Nuuksiossa). Voit yhdistää ruokailuihin myös muita palveluitamme, kuten majoituksen, kokoustilat, savusaunomisen ja ohjelmapalvelut.

Cafe Silva – Natura Viva

Kahvila kansallispuiston keskellä

Cafe Silva on kahvila Nuuksion Haukkalammella. Tarjolla on herkullista kahvia ja teetä sekä tuoretta pullaa. Valikoimassa on myös täytettyjä leipiä, leivonnaisia, karkkia sekä jäätelöä. Cafe Silvan edestä pääset merkityille patikkareiteille ja voit ottaa kahvilasta mukaan maistuvat eväät retkelle. Haukkalammelta voit myös vuokrata kanootin, SUP-laudan, soutuveneen tai Fatbike-pyörän.