Ravintola Haltia

Ravintola Haltia tarjoaa kotimaisista, puhtaista raaka-aineista valmistettua ruokaa sekä kauden makuja. Luonto lautaselle –lounas saa inspiraationsa ja makunsa suomalaisesta luonnosta, itse kerätyistä villiyrteistä sekä luomu- ja lähiruuasta. Lounaaseen kuuluu alkuruokapöytä, keitto, lämmin ruoka, leipävalikoima, jälkiruoka ja kahvi/tee. Haltian inspiroivat puitteet takaavat kokousten, virkistyspäivien kuin syntymäpäivienkin onnistumisen ja maittavat tarjoilut voit tilata ravintolasta.

Eventure

Yli-Takkulan keittiössä valmistetaan ruoat tuoreeltaan paikan päällä. Leivätkin paistuvat omassa uunissa ja kalat valmistuvat kodan nuotion loimussa. Pyrimme hyödyntämään parhaamme mukaan naapuritilan luomutuotteita menuissamme. Myös kauden villiyrtit ja -kasvit, marjat, sienet, kalat ja lihat hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan menuissa. Tunnelmallisia ruokailuja Takkulan tuvassa, Kodassa, Navetan ylisillä sekä luonnossa, retkieväitä nauttien. Tutustu tiloihin katsomalla esittelyvideo.

Nuuksion Taika

Nauti luonnon antimista ja anna villiruuan villitä; kalaa, riistaa, metsäsieniä, villiyrttejä ja marjoja. Ruokalistamme on saanut innoituksensa esivanhempiemme uskomuksista  ja se kunnioittaa suomalaisia ruokaperinteitä. Raaka-aineemme ovat mahdollisuuksien mukaan lähi- ja luomuruokaa ja leivonnaiset kotileipomosta. Järjestämme tarjoilua omilla nuotiopaikoillamme; rannalla, metsässä ja kodassa, sekä Haltian tulipaikoilla, mm. villiruoka-aterian, nokipannukahvit, lettujen sekä makkaran paistoa.

Kaikuva

Kaikuva ja Nuuksio Hostel rakentaa ruokailusta kokonaisuuden, missä ei unohdeta muiden aistien elämyksiä. Musiikki soi taustalla, jos sitä halutaan ( omistaja soittaa) ja kattaukset ovat olosuhteiden mukaisia kartanomiljöistä maastoruokiin. Tarvittaessa tulemme telttakeittiöllämme loihtimaan ruokaa jopa 500 henkilölle minne vain Etelä-Suomessa. Vuokraamme  maastoruokailuvälineitä aina 200 henkilölle asti kattiloista ja isoista vokkipannuista lähtien. Sukuni perinteet velvoittavat <3

Sea & Mountain Adventures

Herkulliset ruokatarjoilut mökille ja maastoon valmistuvat omasta keittiöstämme kauden tuoreista raaka-aineista. Menuissamme korostuvat sekä riista että perinteinen suomalainen keittiö. White Reindeer kotaravintolassa voit tunnelmallisen nuotioruokailun lisäksi tutustua myös kesyihin poroihimme. Karhunpesän huvilassa on pieni keittiö omatoimiseen ruoan valmistukseen ja omat juomat ovat sallittuja. Muihin tiloihimme juomat järjestyvät kauttamme A-oikeuksin. Ruokapalvelut max 150 hlö.

Honkalintu

Eräruokailut ja eräkokkikurssit

Suomen luonto tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Nauti niistä kokous- ja koulutuspäivien lomassa, hyvien ystävien kesken tai ulkomaalaisten yritysvieraittesi kanssa. Honkalinnun kolme siirrettävää isoa lapinkotaa mahdollistavat upean ruokailuhetken jopa 200 hengen ryhmille.

Tervetuloa nauttimaan Honkalinnun eräkokin herkullisista kokonaisuuksista omana ohjelmanaan tai osana muuta tapahtumaa.

Hotelli Nuuksio

Puhtaan luonnon inspiroimana keittiössämme taiotaan ruoat herkuttelijoille. Ruuan valmistuksessa käytämme mahdollisuuksien mukaan mm. lähi- ja luomuruokatoimijoita.

Hotellissa palvelee Nuuksion Tupa, aulabaari ja kesäisin terassi. Tuvasta voi tilata tarjoilut sisätiloihin (salit, takkahuoneet), ulkotiloihin (kota, grilli, laavu) ja rantasaunan rantakabinettiin sekä eväspaketit maastoon. Aamiainen, lounas ja päivällinen on (buffet) joka päivä. Aulabaarista saa juotavan lisäksi pientä syötävää.