Hotelli Nuuksio

Päärakennuksessa on viihtyisät yhden ja kahden hengen huoneet sekä superior -huone isommille porukoille. Huoneita liikuntaesteisille, ja eläinten kanssa matkustaville. 146 vuodepaikkaa ja ilmainen 100 M tietoliikenneyhteys. Huoneissa on tauluTV, langaton netti, puhelin, suihku/kylpyamme. Huoneet ovat savuttomia.

”Vietä yö hammockissa” on mainio kokemus kaveriporukassa tai perheen kesken. Hotellilta varusteet ja yöpyminen hotellin alueella, metsässä. Kokoushirsihuvilassa voi yöpyä 10 henkeä.

Hawkhill

Majoitu modernissa kelohuvilassa tai perinteisessä hirsimökissä Haukkamäen juurella rauhallisen järven rannalla. Sauno, soutele ja retkeile nauttien Suomen luonnosta parhaimmillaan. Nuuksion kansallispuiston poluille on matkaa vain kivenheiton verran. Kaikki 7 huvilaa ja mökkiä ovat kooltaan (4-8 hlö) ja tunnelmaltaan erilaiset, mutta jokaisessa on oma sauna, vene ja ranta. Tilamme soveltuvat vapaa-ajan viettoon sekä kokous- ja tyhy-päivien järjestämiseen. Ajoaika Helsingin keskustasta n 45 min

Nuuksion Taika

Villa Paratiisi on täydellinen paikka irtautua arjesta ystävien, perheen ja työkavereiden kesken, olla yhdessä ja rentoutua. Huvila sijaitsee Nuuksion kansallispuiston kainalossa, 40km Helsingin keskustasta. Huvilassa on avara tunnelmallinen oleskelutila, keittiö ja puulämmitteinen sauna, 2 suihkua ja 2 WC:tä. Huvilaan ja pihamökkeihin mahtuu majoittumaan yhteensä 11 henkilöä. Rannassa on myös laituri, palju, nuotiopaikka, kesäkeittiö ja 2 terassia. Luonnon lumoa, hyvää oloa ja Nuuksion Taikaa.

Sea & Mountain Adventures

Karhunpesä ja Safaritalo Nuuksiossa ja Villa Kotkankallio Porkkalassa tarjoavat viihtyisät puitteet yritys- ja yksityistilaisuuksille omassa luonnon rauhassa. Karhunpesä: 3x2hh + 12h ullakkoparvi (majoitus max 18 hlö). Safaritalo: 6x4h retkimökki (10m2) retkitason majoitukseen (max 24 hlö). Päätalossa ei majoitusta. Os. Nuuksiontie 77/83, 30 km Hgistä, 700m-1km Haltiasta. Villa Kotkankallio: n. 600 m2 kivi-/hirsihuvila merellisessä Porkkalassa. 2x2hh, 1x5hh, 1x6hh ja 1x7hh (max 22hlö). 45km Hgistä.

Nuuksio Hostel and full service camping / Kaikuva

Kodinomainen NUUKSIO HOSTEL ja täyden palvelun camping tarjoaa puitteet yöpymiseen huoneissa tai pihalla olevissa teltoissa ympäri vuoden. Me tarjoamme teltan, lämpimän makuupussin, tyynyn, lakanat, patjan jopa upseerisängyn,  jotta sinun ei tarvitse kantaa niitä mukanasi. Talvisin telttoihin saadaan kamiina lämmitys. Ruokapalvelut etukäteen sovittaessa. Pihapiirissä erilaisia aktiviteetteja vapaasti käytettävissä. ”Sleep like Mannerheim”
Trip advisor kertoo asiakkaidemme kokemuksista.

Honkalintu

Tentsile Experience ”Yö puussa” Maailman vihrein Eco Camp -tuote Nuuksiossa. Ekologinen ja elämyksellinen majoitus- ja luontomatkailukonsepti avautuu kesällä 2017 Nuuksiossa. Nuuksion kansallispuiston ohjelmapalvelu ja sopimusyritys Honkalintu ja uuden sukupolven puumajoitteisiinerikoistunut Tentsile Finland avaavat kesällä 2017 yhteistyössä maailman ensimmäisen Tentsile ExperienceEco Camp -elämyskeskuksen Nuuksion Pitkäjärven rantaan, Suomen Luontokeskus Haltian yhteyteen.