Hotelli Nuuksio

Päärakennuksessa on viihtyisät yhden ja kahden hengen huoneet sekä superior -huone isommille porukoille. Huoneita liikuntaesteisille, ja eläinten kanssa matkustaville. 146 vuodepaikkaa ja ilmainen 100 M tietoliikenneyhteys. Huoneissa on tauluTV, langaton netti, puhelin, suihku/kylpyamme. Huoneet ovat savuttomia.

”Vietä yö hammockissa” on mainio kokemus kaveriporukassa tai perheen kesken. Hotellilta varusteet ja yöpyminen hotellin alueella, metsässä. Kokoushirsihuvilassa voi yöpyä 10 henkeä.

Hawkhill

Majoitu modernissa kelohuvilassa tai perinteisessä hirsimökissä Haukkamäen juurella rauhallisen järven rannalla. Sauno, soutele ja retkeile nauttien Suomen luonnosta parhaimmillaan. Nuuksion kansallispuiston poluille on matkaa vain kivenheiton verran. Kaikki 7 huvilaa ja mökkiä ovat kooltaan (4-8 hlö) ja tunnelmaltaan erilaiset, mutta jokaisessa on oma sauna, vene ja ranta. Tilamme soveltuvat vapaa-ajan viettoon sekä kokous- ja tyhy-päivien järjestämiseen. Ajoaika Helsingin keskustasta n 45 min

Nuuksion Taika-Villa Paratiisi

Villa Paratiisi on täydellinen paikka irtautua arjesta ystävien, perheen ja työkavereiden kesken, olla yhdessä ja rentoutua. Huvila sijaitsee Nuuksion kansallispuiston kainalossa, 40km Helsingin keskustasta. Huvilassa on avara tunnelmallinen oleskelutila, keittiö ja puulämmitteinen sauna, 2 suihkua ja 2 WC:tä. Huvilan ja pihamökkien kuuteen huoneeseen mahtuu majoittumaan 14 henkilöä. Rannassa on myös laituri, palju, nuotiopaikka, kesäkeittiö ja tilavat terassit. Villa Paratiisissa soveltuu 20 henkilön tilaisuuteen tai juhlaan.

 

Oravankolo ja Tikankolo – Natura Viva

Vietä yö aidossa eräkämpässä keskellä Nuuksion kansallispuistoa!

Natura Viva tarjoaa vuokralle Oravankolon ja Tikankolon eräkämppiä helmikuusta 2019 alkaen. Kummassakin kämpässä on petipaikat kuudelle hengelle sekä omat erilliset saunarakennukset. Kummatkin kämpät sijaitsevat järven rannassa luonnonkauniilla paikoilla. Varaa kämppä ajoissa, sillä erityisesti viikonloput ovat kysyttyjä!

Sea & Mountain Adventures

Hirsihuvilamme Karhunpesä ja Safaritalo Nuuksiossa sekä Villa Kotkankallio Porkkalassa tarjoavat viihtyisät puitteet yritys- ja yksityistilaisuuksille omassa luonnon rauhassa. Lisäksi tarjoamme elämyksellisen majoitusmahdollisuuden kahdessa ekologisessa päremajassa poropuistossamme Nuuksiossa. Voit seurata poroja ja syöttää niitä suoraan majan ikkunasta käsin. Karhunpesällä on majoitusmahdollisuus max 16 henkilölle, Safaritalon pihapiirin pienissä 4 h mökeissä (10 m2) retkitason majoitus 20 henkilölle, Villa Kotkankalliossa 22 henkilön majoitusmahdollisuus.

Nuuksio Hostel and full service camping / Kaikuva

Kodinomainen NUUKSIO HOSTEL ja täyden palvelun camping tarjoaa puitteet yöpymiseen huoneissa tai pihalla olevissa teltoissa ympäri vuoden. Me tarjoamme teltan, lämpimän makuupussin, tyynyn, lakanat, patjan jopa upseerisängyn,  jotta sinun ei tarvitse kantaa niitä mukanasi. Talvisin telttoihin saadaan kamiina lämmitys. Ruokapalvelut etukäteen sovittaessa. Pihapiirissä erilaisia aktiviteetteja vapaasti käytettävissä. ”Sleep like Mannerheim”
Trip advisor kertoo asiakkaidemme kokemuksista.

Honkalintu

Nuuksion kansallispuiston ohjelmapalvelu ja sopimusyritys Honkalintu avasi kesällä 2017 maailman ensimmäisen Tentsile Experience Eco Camp -elämyskeskuksen Nuuksion Pitkäjärven rantaan, Suomen Luontokeskus Haltian yhteyteen. Tentsile Experience Eco Camp mahdollistaa alueella vierailevien retkeilijöiden ja matkailijoiden yöpymisen puussa autenttisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä. Yöpyjät voivat kokea suomalaisen luonnon äänet, tähtitaivaan ja nauttia kansallispuiston lukuisista reiteistä ja Haltian tarjoamista palveluista viipyen alueella pidempäänkin.
”Yötä Tentsile -majoitteessa puiden oksilla, tuulen tuudittamana et varmasti unohda”

Aurora Nuuksio & Green Window Oy

Majoitu Nuuksion kansallispuistossa kauniin luonnon keskellä!
Aurora Nuuksiossa majoitus 16 hlölle ja Valklammella 16 hlölle. Myös vuokrattava mökki/huvila rantasaunoineen. Kussakin tilassamme majoittuu yleensä yksi ryhmä kerrallaan! Voit yhdistää majoitukseen kaikki tarvitsemasi palvelut: kokous- ja juhlatilat & -palvelut, ruokailut, catering, rantasaunat, savusauna, palju, retket, opastukset ja ohjelmapalvelut. Tervetuloa!