Nuuksion Taika

Järjestä virkistys-ja kokouspäivä Villa Paratiisissa järven rannalla. Huvilassa on tilaa kokoustaa ja viihtyä yhdessä, upea kesäkeittiö, puulämmitteinen sauna sekä palju. Villa Paratiisiin mahtuu kokoustamaan ja virkistymään 20 henkilöä ja majoittumaan 14.

Toteuta isomman ryhmän tapahtuma Wäinölässä, metsän siimeksessä Villa Paratiisin läheisyydessä, Wäinölän tunnelmalliseen hirsitupaan mahtuu 45 henkilöä. Koe Wäinölässä menneen ajan tunnelma ja esim. Viikinki- tai Kalevala-pidot.

Lisää päivään nuotioruokailu ja ohjelmaa metsässä tai vesillä, mm. melontaa, selviytymistaitojen opettelua, hyvän olon liikuntaa, metsäretkiä, kalliolaskeutumista, kädentaitoja ja musisointia.

Hawkhill

Järjestä unohtumaton villasukkakokous, palaveri tai tiimipäivä kelohuvilassa Nuuksion kauniin luonnon ympäröimänä.

Varaa käyttöösi ylellinen kokoushuvila ja järjestä itse päivän ohjelma ja tarjoilut. Tai anna meidän huolehtia kaikista järjestelyistä. Huviloihin mahtuu kokoustamaan 12 hengen ryhmä/huvila ja virkistyspäivää viettämään n. 30 hengen ryhmä. Majoittumaan huviloihin mahtuu 34 hengen ryhmä.

Sea & Mountain Adventures

Vietä rento villasukkakokous takkatulen äärellä hirsihuviloissamme Nuuksiossa ja Porkkalassa tai kodan luovassa ympäristössä poropuistossamme. Ruokatarjoilut järjestyvät paikalle omasta keittiöstämme. Virkistäydy luonnossa kokouksen lomassa valitsemassa jokin laajasta aktiviteettitarjonnastamme. Tai miten olisi nokipannukahvit kodassa nuotiotulilla ja porojen syöttäminen kesken kokouspäivän? Saunominen ja majoitus myös varattavissa. Tiloissamme on aina vain yksi asiakasryhmä kerrallaan.

Moose Activities

Moose Activities toteuttaa luonnollisia elämyksiä vesillä, metsissä ja kulttuuriympäristöissä. Saatte toimivan ohjelman ja puitteet virkistyspäiviä, kokouksia ja muita tilaisuuksia varten. Kokeilkaa vaikka geopatikointia ja eräruokaa metsäleirissä. Tai miltä kuulostaa mainio kisailu täyden palvelun kokoushotellissa, historiallisessa kartanossa tai tunnelmallisessa huvilassa? Kertokaa toiveenne ja me etsimme juuri Teille sopivimmat puitteet ja Teille sopivan ohjelman.
Ota yhteyttä!

Kaikuva

Tarjoamme 24 vuoden kokemuksella koko Uudenmaan läänissä kymmeniä erilaisia kokouspaikkoja oheisohjelmineen kartanoista latoihin  ja maanalaisista ilmassa roikkuviin eksoottisiin paikkoihin budjetistanne riippuen. Tyky- ja Tyhy päivät ovat meille tuttuja aina 500 henkilön tapahtumiin asti.  Tuttuja ovat myöskin tasokkaat Incentive ryhmien palvelut. Olemme olleet mukana IAF:ssä ja SITE niiden alkutaipaleella Suomessa. mm.Nuuksio Hostel and Camping tarjoaa kokouksiin tasokkaan hirsikodan max40pax.

Honkalintu
Monipuolisia  luontoelämyksiä.

Honkalintu toteuttaa monipuolisia luontoelämyksiä pienille ja suurille ryhmille varaamassanne kokouspaikassa Etelä-Suomen alueella. 

Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilma elämykselle pääkaupunkiseudun tuntumassa.
Suomen Luontokeskus Haltia ympäristöineen toimii myös monipuolisena tukikohtana elämyksellisille luonto-ohjelmillemme.

Honkalinnun tapahtumissa noudatamme ohjelmapalvelualalle laadittuja turvaohjeita sekä vastuullisen ja kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme.
Avaa ovi elämyksille ammattitaitoisten Honkalinnun oppaiden opastamana.

Eventure / Yli-Takkulan tila

Nuuksiossa sijaitseva Yli-Takkulan tila tarjoaa erinomaiset puitteet ikimuistoiselle täyden palvelun virkistyspäivälle tai onnistuneelle kokoukselle. Idyllisessä Villa Takkulassa sekä suuressa Kodassa ja rustiikkisella Navetan ylisellä järjestyvät idylliset kokoukset ja ruokailut. Päivän kruunaa lempeät löylyt puulämmitteisessä Saunassa ja paljun lämpö. Kaikki Eventuren ohjelmat ja aktiviteetit ovat toteutettavissa Yli-Takkulan tilalta käsin. Tutustu tiloihin katsomalla esittelyvideo.

Hotelli Nuuksio

Kokoustamiseen ja yhdessäoloon on useita eri tiloja. Voimme järjestää sisällä yli 200 henkilön kokouksia ja tilaisuuksia. Voit valita jonkun kokouspaketeistamme tai voimme räätälöidä tarpeisiinne oman.

Tilat ja ulkoalueet tarjoavat mahdollisuuden tehokkaaseen ja virikkeelliseen toimintaan, esimerkiksi työhyvinvoinnin parantamiseen. Takkahuoneet sopivat vapaa-aikaan, illanviettoihin ja perhejuhliin. Juhlasaliin mahtuu yli 100 hlöä, kesäkaudella enemmän.  Tila soveltuu yritys- tai perhejuhliin.

Suomen luontokeskus Haltia

Kokous- ja ryhmätilaisuuksiin Haltiasta löytyy monipuolisia, muunneltavia ja korkealaatuisella tekniikalla varustettuja tiloja. Auditoriossa voi järjestää jopa 200 henkilön tilaisuuksia, kun taas pienemmät 10-20 henkilön kokoustilat soveltuvat hyvin pienempiin kokouksiin. Yksityistilaisuudet ovat myös mahdollisia koko talossa ja päänäyttelysalissa voi järjestää vaikka minimessut tai coctailtilaisuuden. Haltian näyttelyt opastuksineen ja lähiympäristössä toteutettavat yrittäjien luontoaktiviteetit tuovat virkistävää oheisohjelmaa tilaisuuksiin. Vietä erilainen kokouspäivä luonnossa!

Nuuksion Haukanpesä – Natura Viva

Luontoaktiviteetti ja kokous on mainio yhdistelmä!

Vietä mieleenpainuva kokous Nuuksion Haukkalammella Haukanpesän saunalla. Kokoukseen voidaan yhdistää laadukas luontoaktiviteetti, kuten Fatbike-, kanootti-, SUP- tai luontoretki. Takkahuoneessa ison pöydän ääressä on paikat 12 hengelle, ja kahvitarjoilu tai ruokailu ryhmille voidaan järjestää. Tilassa on screeni ja kokousvarustus. Puusaunan löylyihin mahtuu kerralla kuusi henkeä. Varaa nyt kokous Nuuksion kansallispuiston sydämessä.

Erä-Atlas

Leppoisasti luonnossa liikkuen vai tiimien välillä kisaillen? Tarvitsetteko tyhy- tai virkistyspäiväänne tai kokouspäiväänne ohjelmaa? Ohjelmamme sisältävät yhdessä tekemistä ja kokemista, luonnossa liikkumista ja ulkoilusta nauttimista, ilman kiirettä ja suorittamista. Kokoustilat, ruokailut ja saunat järjestyvät myös yhteistyökumppaniemme kauttamme. Metsässä, vesillä vai kalliolla – te päätätte, me toteutamme!

Solvallan Urheiluopisto

Solvalla tarjoaa yrityksille, ryhmille ja seuroille räätälöityjä kokous- ja virikistyspäivä kokonaisuuksia.. Räätälöimme päiväohjelman toiveidenne mukaisesti. Aloita päivä liikunnalla, lounasta ja osallistukaa tämän jälkeen liikunta-aiheiseen luentoon. Päivän voi päättää esim. kokouksella monipuolisissa kokoustiloissamme, liikunnalla, rentouttavalla saunasessiolla tai miksi ei kuntotesteillä!

Varaukset ja tiedustelut: solvalla@folkhalsan.fi

Aurora Nuuksio & Green Window Oy

Kokousta, rentoudu ja virkisty Nuuksion kansallispuistossa!

Inspiroidu luonnosta, suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen tilaisuus. Viisi tilaamme sijaitsevat Nuuksion kansallispuistossa, ja Cafe Swinghill Nuuksiossa, kaikki järvimaisemissa. Palvelumme sisältävät inspiroivat kokous- ja juhlatilat & – palvelut, ruokailut, majoituksen, vuokrattavan mökin, opastukset ja ohjelmapalvelut sekä rantasaunat (myös perinteinen savusauna & palju).  Tervetuloa!

Nuuksion Pohjoinen Portti

Löydä Nuuksio uudella tavalla

Haluatko nauttia Nuuksion luonnosta rauhassa? Nuuksion pohjoisella reunalla, Salmen ulkoilualueella sinua odottaa idyllinen ja rauhallinen Pohjoinen Portti.  Luonnon rauhan lisäksi Nuuksion Pohjoinen Portti on kahvila, ravintola ja rantasauna, ulkoiluvälinevuokrausta, retkiä ja aktiviteetteja, juhlien, virkistys- ja tyhy-päivien pitopaikka – sekä tietysti ainutlaatuisen Wine in the Woods -tastingin kotipesä.

FoRestful

Lataudu luonnosta

Lataudu luonnosta -sloganimme mukaisesti toimintamme painottuu luonnosta sekä keholle että mielelle saatavaan hyvinvointiin. Tarjoamme mm. fatbike -retkiä, Metsämieliretkiä (metsämindfulness), puu- ja Pökkelöjoogaa®, patikkaretkiä, villiyrttiretkiä, sieniretkiä sekä luontohyvinvointiluentoja. Näiden lisäksi ohjelmistoomme kuuluu myös esim. tiimipelailut ja lumikenkäilyretket. Ja mikäs sen parempaa kuin istahtaa vielä retken päätteeksi nuotiolle nokipannukahveille, kuuman keiton ääreen tai vaikka lettukesteille!

Valitse valmiista ohjelmistamme teidän ryhmälle sopiva tai räätälöimme teille oman kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti!