Nuuksion Taika

Järjestä virkistys-ja kokouspäivä Villa Paratiisissa, luonnon helmassa, järven rannalla. Huvilassa on kodinomaiset kokoustilat ja monipuoliset kokousvälineet, upea kesäkeittiö sekä vuonna 2016 remontoitu saunaosasto, jossa voit nauttia puulämmitteisen saunan löylyistä ja rentoutua paljussa. Lisää päivään ripaus luonnon lumoa ja hyvää oloa; ohjelmaa metsässä tai vesillä sekä nuotioruokailu. Villa Paratiisiin mahtuu kokoustamaan 15, majoittumaan 11 ja virkistyspäivää viettämään 20 henkilöä.

Hawkhill

Järjestä unohtumaton villasukkakokous, palaveri tai tiimipäivä kelohuvilassa Nuuksion kauniin luonnon ympäröimänä.

Varaa käyttöösi ylellinen kokoushuvila ja järjestä itse päivän ohjelma ja tarjoilut. Tai anna meidän huolehtia kaikista järjestelyistä. Huviloihin mahtuu kokoustamaan 12 hengen ryhmä/huvila ja virkistyspäivää viettämään n. 30 hengen ryhmä. Majoittumaan huviloihin mahtuu 34 hengen ryhmä.

Sea & Mountain Adventures

Vietä rento villasukkakokous takkatulen äärellä hirsihuviloissamme Nuuksiossa ja Porkkalassa. Kokoustilat (WiFi) AV-välineineen ja ruoka-/juomatarjoiluineen: Karhunpesä 22 hlö, White Reindeer kota 40 hlö, Safaritalo 50 hlö, Villa Kotkankallio 35 hlö. Virkistäydy luonnossa valitsemalla aktiviteettitarjonnastamme jokin teitä kiinnostava ohjelma, jonka räätälöimme aikatauluunne sopivaksi. Kestot tunnin happihyppelystä useamman päivän ohjelmiin 5-150 hlön ryhmille.

Moose Activities

Moose Activities toteuttaa luonnollisia elämyksiä vesillä, metsissä ja kulttuuriympäristöissä. Saatte toimivan ohjelman ja puitteet virkistyspäiviä, kokouksia ja muita tilaisuuksia varten. Kokeilkaa vaikka geopatikointia ja eräruokaa metsäleirissä. Tai miltä kuulostaa mainio kisailu täyden palvelun kokoushotellissa, historiallisessa kartanossa tai tunnelmallisessa huvilassa? Kertokaa toiveenne ja me etsimme juuri Teille sopivimmat puitteet ja Teille sopivan ohjelman.
Ota yhteyttä!

Kaikuva

Tarjoamme 24 vuoden kokemuksella koko Uudenmaan läänissä kymmeniä erilaisia kokouspaikkoja oheisohjelmineen kartanoista latoihin  ja maanalaisista ilmassa roikkuviin eksoottisiin paikkoihin budjetistanne riippuen. Tyky- ja Tyhy päivät ovat meille tuttuja aina 500 henkilön tapahtumiin asti.  Tuttuja ovat myöskin tasokkaat Incentive ryhmien palvelut. Olemme olleet mukana IAF:ssä ja SITE niiden alkutaipaleella Suomessa. mm.Nuuksio Hostel and Camping tarjoaa kokouksiin tasokkaan hirsikodan max40pax.

Honkalintu

Hotelli Korpilammen riihialue mahdollistaa isot puitteet suurenkin virkistyspäivän ohjelman pitopaikaksi. Alueelta löytyy riihirakennus, takkatupa ja tanssilava veden äärellä sekä grillikota. Cateringpalvelut kotaruokailusta erä-illallisiin onnistuvat kauttamme. Myös pelkkä alue varattavissa yksityiskäyttöönne, esim. yhdistysten koira- tai ulkotapahtumat ovat  tervetulleita alueelle. Honkalinnun  paikan päälle tuodut isot kodat takaavat onnistuneen tapahtuman vaativammassakin säässä.

Eventure

Nuuksiossa sijaitseva Yli-Takkulan tila tarjoaa erinomaiset puitteet ikimuistoiselle täyden palvelun virkistyspäivälle tai onnistuneelle kokoukselle. Juuri remontoidussa Takkulan tuvassa sekä suuressa Kodassa ja Navetan ylisellä järjestyvät idylliset kokoukset ja ruokailut. Päivän kruunaa lempeät löylyt puulämmitteisessä Saunassa. Kaikki Eventuren ohjelmat ja aktiviteetit ovat toteutettavissa Yli-Takkulan tilalta käsin sekä muualla Uudenmaan alueella. Tutustu tiloihin katsomalla esittelyvideo.

Hotelli Nuuksio

Kokoustamiseen ja yhdessäoloon on useita eri tiloja. Voimme järjestää sisällä yli 200 henkilön kokouksia ja tilaisuuksia. Voit valita jonkun kokouspaketeistamme tai voimme räätälöidä tarpeisiinne oman.

Tilat ja ulkoalueet tarjoavat mahdollisuuden tehokkaaseen ja virikkeelliseen toimintaan, esimerkiksi työhyvinvoinnin parantamiseen. Takkahuoneet sopivat vapaa-aikaan, illanviettoihin ja perhejuhliin. Juhlasaliin mahtuu yli 100 hlöä, kesäkaudella enemmän.  Tila soveltuu yritys- tai perhejuhliin.

Suomen luontokeskus Haltia

Kokous- ja ryhmätilaisuuksiin Haltiasta löytyy monipuolisia, muunneltavia ja korkealaatuisella tekniikalla varustettuja tiloja. Auditoriossa voi järjestää jopa 200 henkilön tilaisuuksia, kun taas pienemmät 10-20 henkilön kokoustilat soveltuvat hyvin pienempiin kokouksiin. Yksityistilaisuudet ovat myös mahdollisia koko talossa ja päänäyttelysalissa voi järjestää vaikka minimessut tai coctailtilaisuuden. Haltian näyttelyt opastuksineen ja lähiympäristössä toteutettavat yrittäjien luontoaktiviteetit tuovat virkistävää oheisohjelmaa tilaisuuksiin. Vietä erilainen kokouspäivä luonnossa!

Erä-Atlas

Leppoisasti luonnossa liikkuen vai tiimien välillä kisaillen? Tarvitsetteko tyhy- tai virkistyspäiväänne tai kokouspäiväänne ohjelmaa? Ohjelmamme sisältävät yhdessä tekemistä ja kokemista, luonnossa liikkumista ja ulkoilusta nauttimista, ilman kiirettä ja suorittamista. Kokoustilat, ruokailut ja saunat järjestyvät myös yhteistyökumppaniemme kauttamme. Metsässä, vesillä vai kalliolla – te päätätte, me toteutamme!

Solvallan Urheiluopisto

Solvalla tarjoaa yrityksille, ryhmille ja seuroille räätälöityjä kokous- ja virikistyspäivä kokonaisuuksia.. Räätälöimme päiväohjelman toiveidenne mukaisesti. Aloita päivä liikunnalla, lounasta ja osallistukaa tämän jälkeen liikunta-aiheiseen luentoon. Päivän voi päättää esim. kokouksella monipuolisissa kokoustiloissamme, liikunnalla, rentouttavalla saunasessiolla tai miksi ei kuntotesteillä!

Varaukset ja tiedustelut: solvalla@folkhalsan.fi