Nuuksio Bikepark – Swinghill

Nuuksio bikepark tarjoaa erinomaiset puitteet hissipyöräilyyn, joko omilla tai vuokravälineillä.
Pyörävuokraamosto löytyvät täysjoustomaastopyörät sekä bikeparkkiin että maastolenkeille. Pyöriä löytyy sekä luomuna että sähköllä, joten Nuuksion korkeuserot voi selättää myös sähkön avulla.
Bikeparkin kautta pääset näppärästi nauttimaan Nuuksion Pitkäjärven maisemista, koska meidän kautta voit vuokrata myös kajakit, kanootit tai SUP-laudat järvelle.

Suomen luontokeskus Haltia

Luontoon ja kestävään kehitykseen voi tutustua sisällä Haltiassa opastetuilla kierroksilla. Teemoina mm. Suomen luonto, Ihmisluontoa etsimässä tai Haltia – Arkkitehtuurin helmi ja Haltia – Älykäs ja ekologinen. Opastetut kierrokset syventävät kokemuksia luonnosta ja luonnonilmiöistä. Oppaamme tutustuttavat, innostavat ja osallistavat sinut luonnonläheisiin tarinoihimme. Myös rakennuksen puuarkkitehtuuri ja ekoteknologia ovat hyvä syy vierailla Haltiassa ja osallistua opaskierrokselle. Luontomyymälä ja retkineuvonta sekä ravintola.

Solvallan Urheiluopisto

Solvallan Urheiluopistolla riittää tekemistä sekä kesäisin että talvisin suuremmille kuin pienemmille ryhmille.Tarjonnastamme löytyy mm.: jousiammunta, pallopelimix, seinäkiipeily, GPS-Suunnistus,melonta, teamwork,fitball ja circuit. Ohjatun liikunnan ja aktiviteettien lisäksi Solvallassa on mahdollista nauttia kuntoilupoluista, viikoittaisista jumppasessioista, sekä kuntosalista että kuntotestauspalveluita.

Varaukset ja tiedustelut: solvalla@folkhalsan.fi

Elämystorppa

Tarjoamme monipuoliset ohjelmapalvelut työporukan tiimipäiviin, kokoustapahtumiin sekä virkistyspäiviin. Luonnossa liikkuminen antaa ylimääräistä energiaa kiireiseenkin työarkeen. Suunnittelemme päivän vastaamaan juuri sinun tiimisi tarpeita; tilaisuus voi olla souturetki, vauhdikas joukkuekisa luonnossa tai rento saunailta nuotion äärellä. Nuuksion lautturi seilaa kesäisin Haltiasta Nuuksion kansallispuistoon, suurempi ryhmä voi nauttia matkasta kirkkoveneellä. Uutuutena Metsäpakopeli: Jännittävä Escape room-hengessä tehty pakopeli Suomen luonnossa.

Hotelli Nuuksio

Pihapiirissä sijaitsevat Mäkitupa-huvila, rantakabinetti, kota, laavu ja grillikatos taipuvat hyvinkin erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten hyvinvointitapahtuman, kokkikoulun ja yrttikurssin pitämiseen. Ulkoalueella on käytettävissä mm. tennis- ja lentopallokentät, soutuveneet ja frisbeegolf-rata. Sisätiloista löytyy mm. kuntosali, pingispöytä, lautapelejä ja kirjojen lainauspiste.

Erikseen tilattaessa järjestetään mm. opastettuja metsäretkiä, metsäretkikursseja ja hyvinvointipalveluita.

Moose Activities

Moose Activitiesin luontoliikunta-aktiviteetit toimivat mainioina yhteishengen kohottajina ja sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin, kuten virkistyspäiviin, kokousten oheen tai ihan vain hauskanpitoon. Luvassa on luonnollisia elämyksiä vesillä, metsissä ja kulttuuriympäristöissä. Melontaseikkailu Nuuksion järvillä, patikkaretki erämaan tunnelmaan, mainio tiimikisailu tai vaikkapa geo-kätköilyä? Lisää vaihtoehtoja löytyy nettisivuiltamme ja ne sovitetaan tarpeidenne mukaisiksi, haluamaanne paikkaan. Ota yhteyttä!

Feel The Nature

Feel The Nature -retket on suomalaiseen luontoon erikoistunut ohjelmapalveluyritys ja matkanjärjestäjä. Järjestämme yksittäisille matkailijoille tarkoitettuja takuulähtöjä Nuuksioon sekä yksityisretkiä pienryhmille. Retket sisältävät kuljetuksen Helsingistä. Kesällä ohjelmassamme on mm. melontaseikkailu Nuuksion erämaajärvillä ja marja- ja sieniretket. Talvella kuljemme Nuuksiossa patikoiden ja lumikenkäillen. Tunturi-Lapin maisemissa järjestämme opastettuja vaelluksia ja aktiviteettiviikkoja.

Sea & Mountain Adventures

Tarjoamme unohtumattomia luontoelämyksiä ammattioppaiden johdolla: Patikka, melonta, kirkkovenesoutu, Risteily viikinkivene Helgalla, pyöräily, kajakkipoolo, GPS-suunnistus, sieniretki, jousi- ja puhallusputkiammunta, tapparan ja suopungin heitto, suokenkäily, lumikenkäily, potkukelkkailu, pilkki, alppicurling, pelastuspukukellunta, tiimikisat, ongelman ratkaisutehtävät, mindfulness, metsäjooga ym. Käyntikohteet ja kiinteät radat: Nuuksion poropuisto, ”High rope” rata, 9-väylän maastofrisbeegolf (par3).

Nuuksion Taika

Järjestämme ohjelmia, joissa on luonnon lumoa ja hyvää oloa. Lähde melomaan tai SUP-lautailemaan, sieniretkelle, patikoimaan tai retkeilemään kickbikella, talvella lumikengillä tai potkukelkalla. Kulje Nuuksion ikimetsissä ja nauti erämaajärvien tunnelmasta. Matkusta menneeseen aikaan kansanperinneohjelmiemme myötä tai lähde luontoon hevosen selässä. Aktiviteettien lisäksi kauttamme järjestyvät nokipannukahvit tai villiruoka-ateria nuotiolla.

Erä-Atlas

Leppoisaa luontoliikuntaa ilman kiirettä ja suorittamista on toimintamme ydin. Nuuksio tarjoaa monipuolisuudellaan mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin: järvet ja lammet melontaan tai kirkkoveneilyyn, kalliot köysitoimintaan, vaihtelevat maastot patikka- ja luontoretkiin, talvinen luonto lumikenkäilyyn. Aktiviteeteista voidaan rakentaa kahden tai useamman vaihtoehdon kokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Kokoustilat, ruokailut ja saunat järjestyvät myös kauttamme. Hyvinvointia luonnosta!

Honkalintu
Monipuolisia  luontoelämyksiä.

Honkalintu toteuttaa monipuolisia luontoelämyksiä pienille ja suurille ryhmille varaamassanne kokouspaikassa Etelä-Suomen alueella. ​

Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilma elämykselle pääkaupunkiseudun tuntumassa. Suomen Luontokeskus Haltia ympäristöineen toimii myös monipuolisena tukikohtana elämyksellisille luonto-ohjelmillemme.

Honkalinnun tapahtumissa noudatamme ohjelmapalvelualalle laadittuja turvaohjeita sekä vastuullisen ja kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme.
Avaa ovi elämyksille ammattitaitoisten Honkalinnun oppaiden opastamana.

Hawkhill

Hawkhill järjestää monipuolisesti ohjelmaa luonnossa. Haluatpa lähteä patikoimaan, lumikenkäilemään tai vaikka marjastamaan Nuuksioon, järjestämme sinulle mukavan luontoelämyksen. Lisää vaivattomasti retkeesi nokipannukahvit ja nuotioruokailu metsän siimeksessä. Toteutamme myös villiyrttiretkiä ja -työpajoja koko Nuuksion alueella ja halutessanne myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Arotuli

Opi uutta metsän asukeista. Linturetkellä havainnoimme ympäristön lintuja sekä opimme niistä kenties uusia asiota, tottakai hauskalla tavalla. Linnut ovat asuttaneet maapalloa jo ennen ihmistä joten niillä on varmasti paljon kerrottavaa meille. Ohjelma totetettavissa lähes kaikkialla.

Eventure

Eventure tarjoaa laadukkaita ja mieleenpainuvia aktiviteetteja eri tarpeisiin niin Yli-Takkulan tilallamme Nuuksiossa kuin muuallakin Uudenmaan alueella. Kuten:

  • Pelastuspukuseikkailuja kylmissä vesissä ja heikoilla jäillä
  • Melontaa 7 hlön lautoilla, kanooteilla ja kajakeilla
  • Riemukkaita tiimitehtäväohjelmia
  • Patikointia, luonnossa liikkumisen taitoja
  • Fat- ja kickbike retkiä
  • GPS seikkailuja ja aarteen etsintää
  • Tulella jongleeramista
  • Talvella lumikenkäilyä, alppicurlinkia, hiihtoa, pilkkimistä

Tutustu ohjelmiin ja varaa omasi tästä!

Kaikuva

Monipuoliset luontoaktiviteetit irroittavat arjesta nopeasti ja rentouttavat kiireen keskellä. Kaiken kokeneille muutamia ideoita: Luontoonupotus – luontokuvaus piilokojusta – humoristinen ”Lypsylomittajan pikakurssi – tiimitehtävät luonnonradoilla – käsientaidot…vain taivas rajana. Muutaman tunnin kursseja halutuista aiheista kuten esim. luontotietous – selviytyminen kesällä tai talvella – tulien teko- yöpyminen rakovalkealla – ukulelen soitto – melonta jne. Kysy lisää – suunnitellaan yhdessä!

Aurora Nuuksio & Green Window Oy

Rentoudu & nauti Nuuksion kansallispuistossa!

Ohjelmapalvelumme vievät Nuuksion näköalapaikoille, patikoille ja vaelluksille, lumikenkäilemään, erilaisille retkille, melomaan, ryhmähengen kohotukseen.Villiyrtit, sienestykset ja marjastus, nuotioruokailut sekä eräkokkikoulut ovat erikoisalaamme Nuuksion kansallispuistossa. Voit yhdistää ohjelmapalveluihin kaikki tarvitsemasi muut palvelut: kokous- ja juhlatilat & palvelut, majoitus, vuokrahuvila, ruokailut, catering, rantasaunat, savusauna ja palju. Tervetuloa myös laskettelun lomassa Cafe Swinghilliimme Nuuksioon!

Natura Viva Oy

Hyppää kanoottiin, astu SUP-laudalle tai testaa Fatbikea Nuuksion kansallispuistossa!

Natura Viva vuokraa avokanootteja, SUP-lautoja, soutuveneitä ja Fatbike-maastopyöriä Nuuksion Haukkalammella. Tarjolla on myös opastettuja retkiä sekä yksittäisille ulkoilijoille että ryhmille. Reippaan ulkoilun jälkeen voit varata käyttöösi myös Haukanpesän saunan Haukkalammella tai nauttia kupin kahvia ja herkullisen pullan Cafe Silvassa.

FoRestful

Lataudu luonnosta

Lataudu luonnosta -sloganimme mukaisesti toimintamme painottuu luonnosta sekä keholle että mielelle saatavaan hyvinvointiin. Tarjoamme mm. fatbike -retkiä, Metsämieliretkiä (metsämindfulness), puu- ja Pökkelöjoogaa®, patikkaretkiä, villiyrttiretkiä, sieniretkiä sekä luontohyvinvointiluentoja. Näiden lisäksi ohjelmistoomme kuuluu myös esim. tiimipelailut ja lumikenkäilyretket. Ja mikäs sen parempaa kuin istahtaa vielä retken päätteeksi nuotiolle nokipannukahveille, kuuman keiton ääreen tai vaikka lettukesteille!

Valitse valmiista ohjelmistamme teidän ryhmälle sopiva ohjelma tai räätälöimme teille oman kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti!